Werken bij

Bedrijfsinformatie

Zorgbureau Daadkracht staat voor energie, kracht en initiatief. Met deze waarden handelen wij ten alle tijden om onze cliënten de beste zorg aan te bieden.
Wij bieden zorg aan jongeren en ouderen die de zelfstandigheid (gedeeltelijk) zijn kwijtgeraakt en hierbij hulp nodig hebben van professionele, passievolle en mensgerichte medewerkers.
Onze doelstelling is dat het leven van de cliënten makkelijker wordt door de hulp die wij verzorgen.

Bij Zorgbureau Daadkracht krijgen medewerkers alle ruimte om hun kennis en talenten voor de cliënt in te zetten. Wij vinden het belangrijks om medewerkers een werkplek te bieden waar ze dagelijks met veel plezier en motivatie naar toe gaan. Ook vinden wij het belangrijk om de mogelijkheid tot zelfontplooiing aan te bieden.

Wordt jij onze nieuwe collega?

Wil je echt iets voor anderen betekenen en zoek je een uitdagende baan? Een baan met verantwoordelijkheid, goede arbeidsvoorwaarden en een werkvorm die bij jou past? Bekijk dan onze vacatures.

Wij zijn op zoek naar:

 

Vacature:

Aanhef Dhr.Mevr.


CV invoegen:

Eventueel opmerking

Hierbij verklaar ik alles naar waarheid te hebben ingevuld dan wel aangeleverd en ga ik akkoord met de Privacy Statement (AVG) van Zorgbureau Daadkracht.