Over ons

Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met een eigen visie op de zorg. Onze zorg begint met goed luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieruit handelen wij met passie, energie en kracht! Door kwaliteiten, ervaringen en een breed netwerk kunnen wij u adviseren, begeleiden en bemiddelen met het vinden van uw zorg.

Om de kwaliteit van de zorg te waarborgen eisen wij kwaliteit van onze medewerkers. Zij beschikken over een proactieve en professionele houding. Deze maken wij sterker door opfriscursussen en trainingen om u steeds beter te ondersteunen met uw keuzes. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste zorg. Daarnaast is aanpassingsvermogen één van onze kwaliteiten. De wetgevingen in de zorg wijzigen regelmatig wat voor onduidelijkheid kan zorgen. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste feiten.

Wij bieden een breed pakket aan zorg- en dienstverlening om in te kunnen spelen op uw vragen. Onderdelen van onze zorg zijn:

U hoeft zich niet druk te maken om de administratie en verzorging. Hiernaast ondersteunen wij u graag met afspraken bij de huisarts en/of ziekenhuizen.

Werkwijze

Wanneer u zich telefonisch, per e-mail of online heeft aangemeld nemen wij binnen 3 werkdagen mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Er volgt dan een kosteloos intakegesprek in de thuissituatie. Een intakegesprek is bij ons ten allen tijde vrijblijvend, waarin u wel of niet kunt besluiten om met ons in zee te gaan. Om u zo goed mogelijk te helpen, plannen wij in overleg met u een afspraak in. Deze kan indien gewenst bij u plaats vinden. Hierbij kijken wij samen met u naar uw wensen en behoeften. Ons doel van het intakegesprek is om duidelijkheid voor u en ons te scheppen. Belangrijk is dat u precies weet wat u te verwachten staat.

Op basis van uw wensen en behoeften stellen we samen met u een zorgplan op, waarbij uw wensen en behoeften bepalend zijn. Invulling van de zorg gebeurt dan ook altijd in overleg met u en/of uw naaste familie. Vervolgens wordt in overleg met u een zorgovereenkomst opgemaakt. Hierin worden heldere afspraken ingevuld en ondertekend. In de tussentijdse evaluatiemomenten bespreken wij de samenwerking en gaan wij na of het aanbod van onze zorg voldoet aan uw wensen en behoeften.

Gezamenlijk zoeken wij naar de beste zorg om uw leven plezieriger te maken