Missie en Visie

Missie

Zorgbureau Daadkracht staat voor energie, kracht en initiatief. Met deze waarden handelen wij ten alle tijden om u de best mogelijke zorg aan te bieden, waarbij u de uiteindelijke beslisser bent voor uw soort zorg. Dit is ook de reden waarom wij bestaan. U de best mogelijke zorg aanbieden met zo min mogelijk inspanning voor u.
Dit wordt voornamelijk gerealiseerd door onze medewerkers die zijn geselecteerd en gespecialiseerd voor uw zorg en behoeften. Zij beschikken over de ervaring, kennis en inlevingsvermogen die nodig zijn om u zo goed mogelijk te dienen. Door het volgen van erkende trainingen en cursussen worden deze kwaliteiten versterkt. Hiernaast brengen onze medewerkers een sfeer van warmte, knusheid en gemoedelijkheid met hen mee.

Visie

Er komt een tijd voor velen van ons dat de dagelijkse activiteiten moeizamer verlopen. Ouderdom, ziekte en ongevallen kunnen moeilijkheden met zich mee brengen. Hierbij is het natuurlijk fijn als u wordt bijgestaan door anderen. Zorgbureau Daadkracht biedt ondersteuning zodat uw dagelijkse leven makkelijker wordt. Hierbij is communicatie essentieel. Communicatie begint met goed luisteren en is voor zowel u als voor ons het allerbelangrijkste. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en bieden u ondersteuning aan bij uw keuze.

De zorg is een constant veranderende sector. Door al die veranderingen is het volkomen begrijpelijk dat voor u alle regelingen niet meer duidelijk zijn. Dit is waarop wij onze visie bepalen. Meegaan en ontwikkelen met de politiek-juridische veranderingen. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en feiten.