Wij zijn hard op zoek naar JOU!

Functieomschrijving

Als wijkverpleegkundige werk je bij Zorgbureau Daadkracht BV met cliënten die in de thuissituatie verzorging nodig hebben. Je zoekt samen met cliënten naar de beste oplossingen om hen zolang mogelijk (zorg)onafhankelijk thuis te laten wonen. De wijkverpleegkundige indiceert en coördineert de zorg vanuit verpleegkundige perspectief. Je bouwt aan een netwerk en onderhoudt contacten met gemeenten, huisartsen en andere organisaties. Het gaat in deze functie om een manier van zorg verlenen, waarbij de focus ligt op het versterken van de zelfredzaamheid van de cliënt en kwaliteit van leven en gepast zorggebruik. Samen werken we aan de zelfredzaamheid van onze cliënten en kijken we wat er (nog) wel kan.

Wij zoeken

  • Een collega die enthousiast is, buiten de bestaande kaders denkt en verantwoordelijkheid draagt voor het stellen en verlengen van indicaties
  • Een collega die positieve bijdrage wil leveren aan ons team, taken en verantwoordelijkheden oppakt, flexibel is en meedenkt aan hoe het misschien anders of beter kan.
  • Een collega die representatief en communicatief vaardig is.

Verder……

  • HBO-V diploma in bezit

Wenst u meer informatie te ontvangen over wijkverpleging ? Wij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden. Laat een bericht achter via het contactformulier op deze website of neem telefonisch contact met ons op via 079-7600079. Wij helpen u graag verder.