Je vindt het leuk om bij mensen thuis schoon te maken. Je biedt als medewerker huishoudelijke hulp in de huishouding aan cliënten die niet meer in staat zijn om dit zelf te doen. Je vindt het gezellig om een gesprekje te voeren met de cliënten. Daarnaast kun je goed bepalen wat er per week in het huishouden moet gebeuren en luister je naar wat de cliënt van je vraagt. Tevens heb je een belangrijke signaleringsfunctie wat betreft het welzijn van de cliënt. Je vindt het geen probleem om voor thuishulp met je eigen vervoer naar de cliënt te gaan.

Functie-eisen:

We verwachten van jou dat je ervaring hebt met schoonmaken, netjes en zorgvuldig bent en goed overweg kunt met onze (oudere) cliënten. We gaan er van uit dat je kunt inspelen op steeds veranderende situaties.

Daarnaast vragen wij:

-Goede sociaalvaardigheden

-Goede beheersing van Nederlandse en Turkse taal

Arbeidsvoorwaarden:

Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.  Het dienstverband is in eerste instantie voor 6 of 7 maanden

Meer informatie:

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan de functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd

Interesse? Graag ontvangen wij digitaal jouw CV via info@zorgbureaudaadkracht.nl